divendres, 19 d’octubre de 2012

Al Tall anuncia que plega

El grup Al Tall ha anunciat avui la seva dissolució a través d'un comunicat. Donen per acabada així una trajectòria musical de trenta-vuit, després d'uns mesos de donar-hi voltes. 'Ens sentim satisfets per haver assolit els nostres objectius, contribuint a despertar la consciència del nostre país, a reivindicar la nostra llengua i a rescatar la nostra forma tradicional de fer música en esta època', diuen en el comunicat enviat a la premsa.
També deixen clar que els compromisos adquirits fins ara els mantindran.

Tot seguit, us reproduïm la carta de comiat que han escrit:
'Estimades amigues i amics. 
Amb molta emoció, ens adrecem a vosaltres per anunciar-vos que Al Tall hem decidit acabar la nostra activitat artística com a grup. A punt de començar l’any 2013, comptem 38 anys de trajectòria, plena d'il·lusions, dificultats, alegries, esperances i realitats. Després d’una temporada de reflexió, hem entès que ara es donen les circumstàncies per a tancar el nostre cicle. Seria llarg d’explicar-vos les nostres reflexions en este moment. Us direm que sentim una gran alegria per haver arribat a este punt.
La memòria ens transporta a aquells primers anys en que els projectes prenien cos i es desfermava una connexió sorprenent entre les nostres propostes i la resposta del públic. Hem estat fidels a les esperances que molts van posar en el nostre treball i al compromís amb la música i la cultura del nostre País. Per això, podem estar satisfets de dir-vos adéu per haver compartit amb vosaltres esta passió i la nostra vida. Així doncs, esperem encara fer algun concert que s’acabe de negociar durant el que resta d’any. Acomplirem els compromisos contrets anteriorment i tancarem així la contractació.
També hem pensat que hauríem de preveure algun esdeveniment públic com a comiat, però ara mateix encara no ha quallat cap idea viable. Esperem -ens agradaria- sentir les vostres idees, propostes, paraules en este moment tan sensible per a nosaltres.
Personalment cadascú de nosaltres, com que estem vius i atents al camí que el país va marcant, segur que seguirem fent i comunicant. Us diem adéu amb una abraçada molt forta.
AL TALL'
Informació de Vilaweb

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada