dimarts, 23 d’octubre del 2012

Els PulpoPop faran algun concert a la banyera d’algun mecenes


Els PulpoPop han optat per finançar el seu proper disc amb les aportacions dels seus seguidors. Volen que els seguidors siguin també mecenes i alhora els tentacles dels PulpoPop. Tal com ja varen fer a la Gira Jardí al seu moment, pretenen així trencar la distància amb el públic, ja que el públic passarà a ser una part ‘tentacular’ molt important del grup.
Els PulpoPop manifestes a la web de Verkami que els ha tocat ser el grup estrambòtic i agosarat del panorama. Doncs així d’agosarada és una de les recompenses als mecenes. Assegura que si algú fa una aportació de 299€ farà un concert a la banyera de casa seva. És una recompensa interessant per a colles que organitzin festes privades d’alt voltatge tot acceptant PulpoPop com a animal de companyia. PulpoPop creu que en la situació actual de la cultura els grups han de tenir idees per anar endavant per això ara PulpoPop canta als escenaris però també PulpoPop canta a la dutxa; i a la banyera.

A les aportacions més usuals es convida als seguidors a adquirir el nou disc per anticipat i les entrades pel concert de presentació. D’aquesta manera a part de ‘comprar’el disc i les entrades s’ajuda al grup a poder finançar el disc.

Enllaç del projecte de micro-finançament:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada