dissabte, 27 d’octubre del 2012

Tardor presenta "Revolució de l'estat latent"

El canvi d’estació ja es fa notar, tornen les fulles caigudes de color discret, però a la vegada hipnotitzant, torna la sensació de melancolia, i el cobrir-se dels primers dies freds. Però, alguna cosa varia. Una revolució ja està present, i Tardor ja no és una simple estació, ara és també un ideal, un esperit i un só. Tardor, no torna a soles, l’acompanya una revolució, la revolució de l’estat latent. Tot començà a la tardor de l’any 2010 gracies a una conversa entre dos joves situats a 6.076 km de distància, aquest fet marca l’inici de la banda, completant-se la formació amb un tercer company i amic.
El primer treball discogràfic del grup porta el nom de “Revolució de l’estat latent”. L’àlbum conté onze tracks de rock alternatiu amb clares pinzellades d’estils com el pop, i el punk. Les cançons equilibrades, i senzilles, estan impregnades d’impecables arranjaments, i canvis de ritmes significatius. Impressiona el resultat final del disc, la potencia sonora que aconsegueixen aquestos tres joves, i la maduresa amb la qual han portat aquest projecte endavant. De nou es reafirma que no fan falta més de tres instruments per a menjar-se els escenaris.
Aquesta formació apunta fort, no oblidem que amb només un EP homònim de 4 cançons, Tardor va aconseguit la nominació a Grup Revelació en els Premis Ovidi de l'any 2011 i guanyar la darrera edició del concurs Amplifica't, organitzat per ACPV.
La presentació del disc es divideix en dos dates inicials que marcaran l’inici de la Gira:
20 de Desembre – Sala El Loco (València)
11 de Gener – Fnac Sant Agustí (València)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada