diumenge, 14 d’octubre de 2012

Coneix... Coriolà

Coriolà és una de les 5 bandes finalistes de la present edició del concurs Sona 9. La música de Coriolà és una una combinació de pop, folk i rock, i unes pinzellades de melancolia. Carles Chacón (veu, guitarres i teclats), Xavier Oró (baix, teclats i mandolines), Ismael 'Viru' Valero (teclats i guitarra) i Mikel Oró (bateria) arriben des de Premià de Mar per donar a conèixer un projecte musical realment fascinant. 
Coriolà descriu la seva proposta com "sorgida del foc i les flames. És el que queda després del gran incendi. Coriolà és pop i folk però també rock, és un murmuri però també un crit desafinat. És el seny i la rauxa, una carícia i una esgarrapada. Coriolà cavalca a lloms d'un cavall que de vegades es debosca. Coriolà és un toc de verí, una cara a les cendres, una espurna obscura"
Gra d’arròs és una ONG que contribueix activament en l’educació de col·lectius infantils en àrees desfavorides de determinats països amb alts nivells de pobresa i misèria estructural (sobretot a Amèrica del Sud i l’Àfrica).
Més info de Coriolà:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada