dilluns, 25 d’abril del 2011

Antònia Font estrena en directe 'Lamparetes'

Els concerts vénen precedits de l'exitosa entrada del disc en les llistes oficials de vendes, en què va ingressar dimecres passat directament en el tercer lloc, la millor posició aconseguida fins al moment en la seva trajectòria musical, només per darrere dels nous llançaments de Maná i Nach.
El setè disc del grup mallorquí, autoeditat amb la discogràfica Robot Innocent i distribuït per Discmedi, suposa el retorn del grup tres anys i mig després del seu últim treball Coser i Cantar (2007), que va ser Premi de la Música 2008 al Millor Àlbum de l'Any.
Amb Lamparetes, Pau Debon (cantant), Joan Miquel Oliver (guitarra i compositor), Jaume Manresa (teclista), Joan Roca (baix) i Pere Manel Debon (bateria), renoven les dades identificatives del seu característic pop.
El disc inclou catorze cançons que suposen una evolució en la temàtica de la lírica i també a la base musical que, a diferència d'altres àlbums com Taxi o Batiscafo Katiuskas, introdueix un menor grau d'elements electrònics, rellevats per guitarres. El tema de presentació és Clint Eastwood.
El bon resultat de vendes suposa el tret de sortida per a la gira de concerts que arrencarà avui i demà al Teatre Principal de Palma i seguirà amb tres actuacions al Casino de l'Aliança de Barcelona. Els cinc concerts tenen ja esgotades les entrades. Antònia Font actuaran el 6 de maig a Lliçà d'Amunt (a l'Ateneu l'Aliança), el dia 7 a Girona (Festival In-Somni), i el dia 24 de maig a Madrid (Teatro Lara). El 8 de juliol estaran al Festival Cruïlla de Cultures de Barcelona, el 9 de juliol a Arbúcies, al popArb 2011, i el 17 de juliol al FIB 2011 de Bennicàssim.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada