dijous, 7 d’abril del 2011

Antònia Font publica 'Lamparetes' el 12 d'abril

El 21 de març van avançar el tema "Clint Eastwood", i el proper 12 d'abril es revelaran tots els secrets de Lamparetes (Robot Innocent, 2011). Després de cinc anys sense cançons noves, Antònia Font presentarà un nou treball que, segons Joan Miquel Oliver, parla sobre el concepte del progrés en clau positiva.
A l'espera que el nou disc arribi a les botigues, es van perfilant els detalls de com sonarà aquest nou treball. Joan Miquel Oliver i Pau Debon van participar ahir al programa Ànima de TV3. Durant l'entrevista realitzada per Toni Puntí, els dos músics illencs van avançar alguns detalls sobre les seves noves cançons i van donar algunes idees del so que podrem trobar a Lamparetes (Robot Innocent, 2011).
Les cares visibles d'Antònia Font han explicat que els seus seguidors trobaran l'essència del grup en aquest nou disc, perquè precisament la seva essència és sempre canviant: "Aquest disc xerra del progrés i dels homes –varons– com a protagonistes d'aquest progrés. És una cosa que està mal vista. El progrés és sinònim que el planeta se'n va a la merda, de contaminació... En canvi en aquest disc està tractat de manera positiva".  
Font: Enderrock

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada