dilluns, 11 d’abril del 2011

Dotze grups de l'escena indie de Barcelona amenitzaran el Torneig Godó

El Barcelona Open Banc Sabadell - Comte de Godó serà amenitzat aquest any pels concerts de 12 grups de l'escena 'indie' de Barcelona, com El Petit de Cal Eril, Fred i Son, Mishima, Mendetz i Dorian, que actuaran entre els dies 18 i 23 d'abril al Pedralbes Centre de Barcelona.
   Els concerts, d'entrada gratuïta, tenen per objectiu portar el Godó fora de les pistes de tenis i són una bona excusa per "demostrar el moment extraordinari que viu l'escena musical catalana", ha assenyalat aquest dilluns en roda de premsa el responsable de l'empresa San Miguel, promotora de l'esdeveniment, Andreu Rius. Rius ha reconegut que el públic del Godó no és el més afí a l'estil pop-rock alternatiu, tot i que ha assegurat que aquest fet pot convertir-se en un avantatge, pel fet de "treure el torneig del seu espai físic i mental i aproximar-lo a la vida popular barcelonina".
   Els músics Alfons Serra, de Mishima; Pablo Filomeno, de Mendetz, i Xesc Cabot, de Fred i Son, presents a la roda de premsa, s'han mostrat contents i satisfets, tot i que Cabot ha lamentat -entre rialles- no poder tocar enmig d'una pista de tenis. M'and the Bees seran els encarregats d'aportar el punt més naïf amb les cançons del seu disc 'Fuerza bien' (La Castanya), mentre que El Petit de Cal Eril interpretarà les cançons del seu últim treball 'Vol i Dol' (Bankrobber). La cantautora Maria Rodés; el grup Mujeres amb cançons com 'Check Norris', 'Bedroom' i 'Reaction-Landscape'; el rock'n'roll nascut de l'underground barceloní dels Surfing Sirles; La Bien Querida, amb el seu nou treball 'Fiesta'; i el pop inclassificable de Joe Crepúsculo completaran el cartell d'aquesta proposta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada