diumenge, 10 d’abril del 2011

Maria del Mar Bonet, nominada als Premis Cubadisco

El disc “Bellver” de la Maria del Mar Bonet amb la Simfònica de les Illes Balears amb direcció d’en Salvador Brotons ha quedat nominat al premi del millor disc internacional en els Premis Cubadisco 2011. 
Maria del Mar Bonet que la propera setmana actuarà en el Teatro Nacional el Sucre de Quito (Ecuador) és sense cap mena de dubte l’artista de llengua catalana més coneguda en el món, tan per els EEUU, Japó, Europa i tal com demostra la seva participació en el festival de Música Sacra de Quito com la nominació que acaba d’obtenir de Cuba, també es cada dia més reconeguda a la Amèrica Llatina, cantant sempre i únicament en llengua catalana. El disc “Oye mi son santiaguero” del grup Septeto Santiaguero, que actualment es troben de gira per Europa i que la propera setmana presentaran el seu disc a Barcelona, ha quedat nominat en la categoria del millor disc de música popular i tradicional.
El certamen Cubadisco és l’esdeveniment més important del prestigiós món musical cubà, a on al marge de l’extensa programació de concerts i la participació de professionals de la música de diversos països, es fa lliurament dels premis en diferents categories.
Organitzat per El Instituto Cubà de la Música, és l’acte més integrador de la indústria musical cubana i constitueix un espai preferencial per exposar els principals enregistraments de la música Cubana, apreciar una programació musical de luxe, amb presentacions especials tant d'artistes cubans com a estrangers, promoure la realització d'homenatges i concedir Premis nacionals i internacionals a importants personalitats de la cultura cubana i universal.
Cubadisco arriba aquest any a la seva XV edició i per primera vegada no es farà a la ciutat de La Havana. Sinó a Santiago de Cuba i la gala del premis amb el lliurament dels mateixos serà el dia 14 de maig.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada