dissabte, 16 d’abril del 2011

Oliva Trencada llança el llibre-disc 'Perleta Negra'

El cantant d'Oliva Trencada, Pep Antoni Ferrer, explica que el nom del llibre-disc Perleta Negra es deu a un pirata que saquejava els vaixells francesos, britànics i espanyols, i que un dia va descobrir que el més important per gaudir de la vida és "l'intercanvi cultural". El cantant ha explicat que a Perleta Negra es parla del "passat, el present i el futur alternatiu" i diu que s'hi expliquen històries "de gent que està en altres dimensions". És el que han anomenat "musicaficció".
En aquest nou disc, que es publicarà el 18 d'abril, Oliva Trencada no ha musicat poemes, tal com havien fet en els anteriors discs. Ferrer confessa que han intentat musicar històries del components del grup, però finalment no els ha sortit bé, i han optat per musicar "històries de gent d'altres dimensions". Ferrer parla de "realitats alternatives" que mesclen ficcions del passat, el present i el futur i explica que no hi ha "un rigor científic sinó un rigor musical". 
Al disc es troben cançons que parlen de la realitat balear com el tema Xoriguer mayday, que parla d'aquest tipus d'ocell però també es fa una metàfora amb els avions i amb els humans. Perleta Negra també conté cançons com Mercahome, Bitxicletes Bronson i Em fa mal SPEED.
Segueix llegint a Ara.cat

1 comentari:

  1. El seu millor disc fins ara, pot escoltar-se tot el disc en el seu bandcamp i a més amb descàrrega gratuita del seu primer single Xoriguer Mayday. Fantástic
    Salut companys!!

    ResponElimina