dimarts, 26 d’abril del 2011

Le Petit Ramon i Guillamino arriben hui a les botigues

Sempre és motiu de joia l’arribada de noves criaturas a la familia, i encara més si arriben a parells. Avui tenim el goig d’anunciar-vos que arriben a les botigues dos nous discos, les noves obres de Le Petit Ramon i Guillamino. Visca!

Le Petit Ramon “Brou”
“Brou” són 10 cançons de curt minutatge, alta intensitat i rerefons tèrbol. Blues i rock’n’roll directe a l’estómac, garatge cru i per moments ferotge, elaborat però deixat anar, deixant que la música flueixi. Una música que sembla arribar-nos d’una altra època però que pren el pols de la Barcelona d’avui. Música que bull com el brou. Que surt del cor i et colpeja l’estómac. Mai no fa fred quan el teu cor bull com el brou! En concert dijous 28 i divendres 29 d’abril a l’Heliogàbal!

Guillamino “Fang”
Què es pot esperar d’un nou disc de Guillamino? Doncs pràcticament qualsevol cosa. Aquesta vegada ens proposa una invitació al ball més hedonista viatjant al futur, als anys 80. “Fang” és pop i és soul. Són cançons. Són ritmes de llauna i teclats de coloraines. Són mirades de carrer i enamoraments fugaços. És la cara més ballable i melòdica del músic més inquiet i inclassificable de l’escena barcelonina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada