dijous, 28 d’abril del 2011

Manel, La Pegatina, Standstill i Maria Rodés, a les Festes de Maig de Badalona

Badalona acollirà diversos concerts amb motiu de la celebració de les seves Festes de Maig, que s'allargaran tot el mes però que concentraran les activitats entre el 6 i el 15 de maig.
El dia 10 de maig, a les 23.15 hores, a la plaça del Centenari, hi actuaran La Pegatina, amb la seva proposta de rumba ballable, Delafé y las Flores Azules, grup pop amb tocs electrònics, i el grup local Rumborrachera. L'11 de maig, a les 22 hores, al Parc de Ca l’Arnús, actuació de Manel. El grup musical presentarà el seu segon disc, 10 milles per veure una bona armadura. Les entrades per a aquest concert, a un preu de 15 euros, es podran adquirir a partir del dia 28 d’abril, a les 9 hores, a través de www.telentrada.com i també a través del 902 10 12 12. El dia del concert, l’obertura de portes es farà a les 21.15 hores. L’accés al parc es farà únicament per l’entrada de la riera de Canyadó. Aforament limitat.
El 14 de maig, al parc de Ca l’Arnús, a les 21 hores, doble concert amb la cantautora Maria Rodés, i The New Raemon, amb nou disc al mercat. I el dia 15 de maig, al parc de Ca l’Arnús, a les 21 hores, hi actuaran el trio femení Aias, i Standstill, que defensaran la versió concert del repertori del seu últim treball, Adelante Bonaparte (2010). Les Festes de Maig són el conjunt d’activitats culturals que se celebren a Badalona al voltant de la vigília de Sant Anastasi, patró de la ciutat. El Pregó de Festes es farà el divendres 6 de maig, a les 19 hores, a la plaça de la Vila, a càrrec de la periodista i escriptora de Badalona, Pilar Rahola, i l’acte central, la Cremada del Dimoni, el dimarts 10 de maig, a les 22 hores, a la platja.
La cultura popular i la tradició, els concerts, les actuacions infantils, el teatre, el circ, la Festa del Badiu, la Festa de la Bicicleta, la Cursa Popular, la trobada de puntaires, el Correfoc, els Gegants, els Castellers, les fires, la Festa de las Migas, la Nit dels Museus, són només alguns exemples de l’àmplia i variada oferta d’activitats programades durant aquest mes de maig a la ciutat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada