dijous, 14 d’abril de 2011

Joan Amèric tanca un BarnaSants amb més públic

L'edició d'aquest any del festival de cançó d'autor BarnaSants s’acomiada dijous 14 d'abril –data de la proclamació de la República– amb el concert de Joan Amèric a L'Auditori. Nascut a Alzira (València) i admirador declarat de Silvio Rodríguez i Lluís Llach, va ser una de les les veus que van renovar la cançó durant els anys noranta.
El festival es tanca amb un balanç de 20.000 espectadors, xifra que representa un increment d'un 20% respecte a 2010. L'edició d'enguany ha comptat amb un pressupost de 550.000 euros, i ha programat 123 artistes i 108 concerts.
Abans del recital de Joan Amèric es lliuraran els tres premis als millors concerts de la secció oficial del festival, el Premi a l’Activisme cultural i al Reconeixement d’una trajectòria.
L’espectacle del cantautor d’Alzira es planteja com un passeig per emocions i sonoritats que començarà amb unes notes a capella, continuarà amb acords íntims de guitarra i acabarà amb l’acompanyament d’una banda electroacústica. Tot això, enriquit amb les col·laboracions puntuals de músics amics seus com Eduard Iniesta o Nacho Lesko, que interpretaran versions expressament concebudes per a aquesta ocasió. Revisitarà peces clàssiques del seu repertori i en presentarà de noves.
El concert s’enregistrarà i passarà a formar part de la Col·lecció Barnasants, a la vegada que es convertirà en el primer treball en directe de Joan Amèric.
Font: Ara.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada