diumenge, 24 d’abril del 2011

El grup Badabadoc presenta el disc 'Escala de la Vida'

El grup Badabadoc té el plaer de convidar-vos a la presentació de 'Escalade la Vida'. Un disc en format elapé que conté l'obra d'en David Esterri basada en el sistema filosòfic d'en Francesc Pujols, i que comptarà amb convidats especials com en Roger Mas i l'Enric Casasses, entre d'altres. Al disc hi trobareu la Cobla Sant Jordi – Ciutat de Barcelona, l'Escolania dels Blavets de Lluc, les veus de n’Emma Moussaoui, en Vador Boix, na Laia Carreres i n'Òscar Dalmau, i el conjunt Badabadoc.
A una banda, el Preludi a l'Hiparxiologi, obra lliure sobre el sistema pujolsià i a l'altra, l'Escala de la Vida, seguit de graons musicals i literaris bastits amb la tria d’escrits del Savi Barceloní feta pel Savi Vilafranquí Joan Cuscó.
Tot plegat, enregistrat i remenat pels traçuts tècnics Josep Vinyoles i Jordi Rexach, i embolcallat amb estil incomparable pel senyor Carles Soler. L'acte serà a la Torre de les Hores de Martorell (Baix Llobregat), amablement cedida per la Fundació Francesc Pujols, el proper 27 d’abril al migdia entre arbequines, avellanes, vermut i vi bo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada